Datacol logo
Search
Close this search box.

Aditiv protiv smrzavanja diesel goriva

Aditiv protiv smrzavanja diesel goriva linije Datapower izrađen je od posebne mješavine aditiva koji pored izvanrednih karakteristika protiv smrzavanja posjeduje funkcije čišćenja i podmazivanja. Naš je proizvod inovativan i može se upotrijebiti na svim motorima nove generacije (Common Rail, Multijet, Diesel pumpa, itd.) kao i na onima sa filterom protiv čestica (FAP ili Dpf). Zahvaljujući svom sastavu sprječava smrzavanje diesel goriva i na vrlo niskim temperaturama. U slučaju da je gorivo već smrznuto vraća ga u tekuće stanje u kratko vrijeme.

Ne sadržava Kerozin. U skladu je sa zakonskom normom UNI EN 590.

Što je to: To je aditiv protiv smrzavanja diesel goriva sa svojstvima podmazivanja i čišćenja.

Gdje: Može se upotrebljavati na svim postojećim diesel sustavima sa i bez filtera protiv čestica (FAP ili Dpf).

Kada: U zimsko doba kad je temperatura posebno niska.

Doziranje Jedna doza od 300 ml štiti oko 60 litara diesel goriva do temperature od -20°C. Sa dve doze od 300 ml može se zaštititi ista količina goriva do -40°C.

Primjena: Aditiv protiv smrzavanja Datacol se može koristiti za sve vrste diesel goriva na tržištu u gore navedenim omjerima. U slučaju smrznutog goriva unijeti u spremnik 1 bočicu od 300 ml na svakih 20 litara goriva, pričekati najmanje 30 minuta zatim pokrenuti motor.

Prednosti: Proizvod je vrlo inovativan budući da pored klasičnog djelovanja protiv smrzavanja ima izvanredna svojstva čišćenja i podmazivanja te sposobnost odmrzavanja već smrznutog goriva.

 

Šifra Opis Zapremnina
Z350 254 Aditiv protiv smrzavanja diesel goriva 300ml
Z350 264 Aditiv protiv smrzavanja diesel goriva kanistar 5L
Z350 266 Aditiv protiv smrzavanja diesel goriva kanistar 20L

Podijelite ovaj članak