Datacol logo
Search
Close this search box.
Koncentrat Datafuel aditiv za diesel goriva čisti gorivo, čuva motor, prevenira kvarove, smanjuje potrošnju i čuva okoliš. Ulijeva se u tank goriva

DataFuel Aditiv: čistač Diesel sustava za napajanje goriva – koncentrat

Čistač diesel DATAPOWER – koncentrat je visoko koncentrirani proizvod sa izrazitim sposobnostima čišćenja i podmazivanja oplemenjen specijalnim kemijskim sastojcima koji znatno povećavaju “ANTI ALGA” efekt. Pakiranje u monodoza formatu naročito je namijenjeno za veće spremnike goriva i autoprijevoznike koji žele imati na raspolaganju praktičnu, doziranu bočicu.

Proizvod je obogaćen mazivom te je namijenjen čišćenju kompletnih instalacija svih diesel sustava, diesel pumpi uključujući i motore common rail kao i sve visokotlačne sisteme zadnjih generacija. U spremniku goriva sprječava i odstranjuje nakupine velikih količina vode, onečišćenja, nakupine parafina, algi, uljnog taloga, lakova. U sistemu za ubrizgavanje čisti od naslaga i podmazuje pumpe, injektore, usisne i ispušne ventile te cijelu komoru za sagorijevanje. Sprječava predizgaranje diesel goriva drastično smanjujući otpuštanje crnog dima, odstranjuje pojavu lupkanja u glavi motora, vraća snagu i startnost, olakšava pokretanje motora, umanjuje vibracije.

Čistač Datapower zahvaljujući svojoj posebnoj formuli odgovara svim motorima nove generacije (Common Rail, Multijet, Diesel pumpe, itd) kao i onima opremljenim filterima čestica (FAP ili Dpf).

Redovita upotreba proizvoda smanjuje potrošnju goriva i kvarove na sustavu za napajanje te značajno smanjuje rizik od »zastoja motora«.

Ne sadržava Kerozin. U skladu je sa zakonskom normom UNI EN 590.

Što je to: To je čistač sa mazivom za čišćenje cijelog sustava diesel napajanja sa posebnim aditivom protiv algi.

Gdje: Može se upotrijebiti na svim postojećim sustavima diesel napajanja.

Kada: Savjetuje se konstantna i kontinuirana upotreba proizvoda posebno prilikom pojave problema.

Doziranje:

Vrsta tretmana Količina
Za energičnu primjenu prilikom prve upotrebe ili kod pojave problema Jednu bočicu čistača na 400 litara diesela
Prilikom servisnih intervala Jednu bočicu čistača na svakih 650 litara diesela
Za kontinuirano održavanje Jednu bočicu čistača na svakih 2000 litara goriva

Prednosti: 500 ml proizvoda sprječava i uklanja do 5 litara vode koja se nakuplja u spremniku kao posljedica kondenzacije. Uklanja parafin, hrđu, alge i bakterije sa cijelog sustava. Sprječava zastarjevanje goriva i odstranjuje korozivnu kiselost sa cijelog sistema za napajanje. Čisti i podmazuje cjelokupni sustav, pumpu i injektore. Optimizira performanse motora uz smanjenje emisije ispušnih plinova.

 

Šifra Opis Zapremnina
Z350 270 Čistač diesel sustava za napajanje-koncentrat 500ml

Podijelite ovaj članak