Datacol logo
Search
Close this search box.
Datafuel aditiv za diesel goriva, u velikim pakiranjima od 5 i 20 litara. Čisti gorivo, čuva motor, prevenira kvarove, smanjuje potrošnju i čuva okoliš.

DataFuel Aditiv: čistač Diesel sustava za napajanje goriva

Čistač diesel DATAPOWER u kanistru je proizvod sa izrazitim sposobnostima čišćenja i podmazivanja oplemenjen specijalnim kemijskim sastojcima koji znatno povećavaju “ANTI ALGA” efekt. Proizvod je obogaćen mazivom te je namijenjen čišćenju kompletnih instalacija svih diesel sustava, diesel pumpi uključujući i motore common rail kao i sve visokotlačne sisteme zadnjih generacija. U spremniku goriva sprječava i odstranjuje nakupine velikih količina vode, onečišćenja, nakupine parafina, algi, uljnog taloga, lakova. U sistemu za ubrizgavanje čisti od naslaga i podmazuje pumpe, injektore, usisne i ispušne ventile te cijelu komoru za sagorijevanje. Sprječava predizgaranje diesel goriva drastično smanjujući otpuštanje crnog dima, odstranjuje pojavu lupkanja u glavi motora, vraća snagu i startnost, olakšava pokretanje motora, umanjuje vibracije.

Čistač Datapower zahvaljujući svojoj posebnoj formuli odgovara svim motorima nove generacije (Common Rail, Multijet, Diesel pumpe, itd) kao i onima opremljenim filterima čestica (FAP ili Dpf).

Redovita upotreba proizvoda smanjuje potrošnju goriva i kvarove na sustavu za napajanje te značajno smanjuje rizik od »zastoja motora«.

Ne sadržava Kerozin. U skladu je sa zakonskom normom UNI EN 590.

Što je to: To je čistač sa mazivom za čišćenje kompletnog diesel sustava oplemenjen specijalnim aditivom protiv algi.

Gdje: Može se koristiti na svim postojećim diesel sustavima i cisternama za gorivo

Kada: Savjetuje se konstantna i kontinuirana upotreba proizvoda naročito prilikom servisnih intervala.

Doziranje:

Vrsta tretmana Količina
Za energičnu primjenu prilikom prve upotrebe ili kod pojave problema 1 litra čistača na svakih 400 l diesel goriva (0.25%)
Prilikom servisnih intervala 1 litra čistača na svakih 650 l diesel goriva (0.15%)
Za održavanje velikih tankova i cisterni 1 litra čistača na svakih 2000 l diesel goriva (0.05%)

Prednosti: 1 litar proizvoda sprječava i uklanja do 10 litara vode koja se nakuplja u spremniku kao posljedica kondenzacije. Uklanja parafin, hrđu, alge i bakterije sa cijelog sustava. Sprječava zastarjevanje goriva i odstranjuje korozivnu kiselost sa cijelog sistema za napajanje. Čisti i podmazuje cjelokupni sustav, pumpu i injektore. Optimizira performanse motora uz smanjenje emisije ispušnih plinova.

Šifra Opis Zapremnina
Z350 256 Čistač diesel sustava za napajanje 5L
Z350 258 Čistač diesel sustava za napajanje 20L

Podijelite ovaj članak