Datacol logo
Search
Close this search box.
Regenerator DPF filtera je proizvod od posebnih kemijskih tvari koje prilikom kataliziranja dizelskog goriva olakšavaju regeneraciju DPF filtera

DataFap Additive

Regenerator DPF-filtera je proizvod koji se sastoji od posebnih kemijskih tvari koje prilikom kataliziranja s izgarajućim dizelskim gorivom olakšava regeneraciju DPF-filtera.

Djelovanje proizvoda odvija se jednostavno i sigurno tijekom normalne upotrebe motora na cesti. Proizvod je kompatibilan sa svim dizelskim motorima opremljenima DPF-filterom i može se upotrebljavati na motorima kategorije Euro 4, 5, 6, uključujući i one najnovije generacije.

Što je: ovo je sredstvo za čišćenje i regeneraciju za DPF-filtere.

Gdje ga upotrebljavati:
kompatibilan je sa svim dizelskim motorima opremljenima DPF-filterom i može se upotrebljavati na motorima kategorije Euro 4, 5, 6, uključujući i one najnovije generacije

Kako ga upotrebljavati:
ulijeva se u spremnik kao normalno sredstvo za čišćenje.

Kada:svakih 8000/10 000 km za upotrebu u preventivne svrhe.

Koliko:
300 ml na svakih 50/60 l dizelskog goriva. Za upotrebu koncentriranog proizvoda u slučaju začepljenja DPF-filtera ili paljenja lampice uslijed neispravnosti filtera upotrijebite pakiranje od 300 ml proizvoda na 25/30 l dizelskog goriva.

Gdje ga predložiti:
glavna su tržišta za ovaj proizvod srednje veliki i veliki gradovi zato što je glavni uzrok začepljenja DPF-filtera stalno paljenje/gašenje koje je najčešće u velikim naseljenim središtima. Svrha proizvoda je spriječiti začepljenje filtera snižavanjem temperature regeneracije samog filtera.

Šifra Opis Zapremnina
Z350 306 DataFap Aditive 300ml

Podijelite ovaj članak