Datacol logo

Datagel Special Paints

GEL ZA UKLANJANJE TVRDOKORNE PRLJAVŠTINE S RUKU DATAGEL je deterdžent na bazi prirodnih otapala koji se može nanijeti na kožu bez ikakvih rizika po zdravlje korisnika.To je proizvod koji je kategoriziran kao kozmetički proizvod čija se učinkovitost jamči na bilo kojoj vrsti nečistoće. Napravljen je posebno za uklanjanje nečistoća, čak i onih najtvrdokornijih (dizelskog goriva, masnoća, ulja, masti, prašine, kamenca, ali prije svega lakova, tinte, ljepila, katrana) koje se nalaze na rukama mehaničara, servisera karoserija/automehaničara, hidrauličara itd.

Način upotrebe:
Da bi se postiglo potpuno čišćenje ruku, mehaničkom djelovanju korisnika pridružuje se kemijsko djelovanje male količine proizvoda čime se uklanja kamenac i otapaju nečistoće, a ruke temeljito peru i postaju ugodno meke.
Po završetku postupka koji ste obavljali isperite ruke vodom i osušite ih. Koža ne ostaje suha, nego hidratizirana i ima ugodan miris agruma.

Prednosti:
Ovo je proizvod za profesionalnu upotrebu, koji osigurava potpuno čišćenje ruku za nekoliko trenutaka i uz upotrebu malih količina proizvoda, pri čemu se jamči najveća učinkovitost bez štetnog djelovanja na kožu.
Dozator koji se isporučuje s proizvodom sprječava prekomjerno trošenje, a zahvaljujući metalnom zidnom nosaču Z430095 sustav je praktičan i uredan.

Kemijsko-fizička svojstva:

Fizički izgled: Gel

Boja: Prljavobijela

Miris: Agrumi

Topljivost u vodi pri 90 %: 4

PH: 7

Plamište: Nije zapaljivo

Šifra Opis Zapremnina
Z430 100 Datagel Special Paints 4000ml

Podijelite ovaj članak