Datacol logo
Search
Close this search box.

Gas Mixer Injection Cleaner

Gas Mixer Injection System Datacol je vrlo inovativni alat koji vam omogućuje temeljito čišćenje brizgaljki, ventila, i komori za izgaranje bez njihovog rastavljanja. Navedena oprema predstavlja posljednji izraz inovacije u jednostavnosti i brzini uporabe, a može se koristiti na motorima sa LPG i CNG sustavom napajanja. Korištenjem posebno razvijenog čistača DataPower(Z350257 Čistač injektora plinskih sustava) možemo obaviti temeljito čišćenje sa sigurnošću da nećemo oštetiti katalizator i lambda sondu.

Gdje: Može se koristiti na svim LPG i CNG sustavima napajanja sa ubrizgavanjrm goriva u plinovitom stanju koji trenutno postoje.

Kada: Savjetuje se preventivni ciklus čišćenja svakih 40.000 km ili po potrebi.

Prednosti:

• Omogućuje brzo i temeljito čišćenje brizgaljki, ventila i komora za izgaranje bez potrebe rastavljanja.

• Čišćenje s upaljenim motorom, na radnoj temperaturi mnogo je efikasnije i temeljitije. • Maksimalna jednostavnost korištenja. • Rad bez pomoći vanjskih izvora napajanja, može se koristiti na bilo kojem mjestu, čak i kod mobilnih radionica.

• Može se koristiti na svim vrstama LPG i CNG napajanja u plinovitom stanju.

Rezultati: Ponovno uspostavlja snagu motora, smanjuje potrošnju goriva, smanjuje emisiju ispušnih plinova, uklanja neugodne vibracije, olakšava pokretanje motora, eliminira pojavu lupkanja u glavi motora, smiruje rad motora na minimumu, itd.

Podijelite ovaj članak