Datacol logo
Search
Close this search box.

Truck & Bus Essentials

 

APSORBENS ZA TEKUĆINE

Na bazi prirodnog magnezija, idealan za upijanje tekućina i raznih ulja i kiselina. Pronalazi svoju uporabu u tvornicama, radionicama, na autocestama i cestama gdje izljevi raznih tekućina mogu dovesti do nezgode, opasosti i smrada.

Zahvaljujući svojim kemijskim svojstvima i mehaničkoj otpornosti, ovaj mineralni proizvod smatra se odličnom zamjenom za papir, krpe, piljevinu, pijesak i ostalo što se koristi kod neželjenih izljeva tekućina.

Šifra Opis
F872 835 APSORBENS ZA TEKUĆINE FINI 20KG

RASPRŠIVAČ DATAVORTEX

Raspršivač Datavortex novi je sustav čiščenja na zrak pod pritiskom pomoću raspršivanja tekućih deterdženata. Posebnost ovog uređaja je sposobnost da efikasno i brzo ukloni nečistoće, stvarajući efekt vrtloga ujedinjen sa vrlo finim raspršivanjem deterdženta, koji efikasno uklanja bilo koju vrstu nečistoća sa raznih površina, kao što su: Tekstilna sjedišta, podovi, tapiserije, unutarnje navlake, plastične obloge i sl.

apsorbens
Šifra Opis
H430 340 RASPRŠIVAČ DATAVORTEX

DETERGENT DATATEX

Bistra tekućina zelene boje svježeg voćnog mirisa. Deterdžent na bazi specijalnih tenzida za uklanjanje najtvrdokornije prljavštine sa tkaninskih sjedišta i tapiserija. Odstranjuje najotpornije mrlje bez oštećenja tekstilnih vlakana, oživljava boje te ostavlja tkaninu mekanu i mirišljavu. Idealan za čiščenje teško čistivih površina.

Pogodan za strojno čiščenje tkanine i tekstila, tepiha, i sl.

Način uporabe:
Strojno pranje: razrijediti 1 l proizvoda na 30-50 l vode i nanijeti na željenu površinu. Ručno pranje s Datavortex raspršivačem: razrijediti 1 l proizvoda na 15-30 l vode, nanijeti na željenu površinu i nakon nekoliko minuta pobrisati suhom i čistom krpom.
Nije potrebno ispiranje.

Šifra Opis
Z253 330 DETERGENT DATATEX TN 25L

DETERGENT MULTIFUNCTION

Odlična moć čiščenja bez oštećenja površina. Ne oštećuje plastične materijale, gumu, boju.

Deterdžent bez pjene, plave boje, za univerzalnu uporabu. Specijalno razvijen za primjenu na uređajima za samoposlužno pranje osobnih i teretnih vozila. Pogodan za ručno pretpranje te za pranje autolimarskih i mehaničarskih radiona, alata, čiščenje industrijskih podova. Uklanja masnoću , prašinu, karbonske naslage sa plastike, gume, aluminija, čelika, metala. Jednostavan za ispiranje, ne ostavlja tragove.

Način uporabe: za ručno pranje razrijediti sa vodom od 3% do 50%, visokotlačni perač od 3% do 5% , Datavortex raspršivač ili mašina za čiščenje podova od 3% do 10%.

Upozorenje:
Deterdžent se mora razrijediti netom prije upotrebe jer sadrži prirodne sapune koji bi tijekom vremena mogli zamutiti razrijeđeni proizvod.

Šifra Opis
Z253 235 DETERGENT MULTIFUNCTION 5L

SILIKONSKI BRISAČ STAKLA

Brisač zelene boje koji služi za odstranjivanje vode s karoserije i vjetrobranskih stakala. Izrađen od vrlo mekane gume kako ne bi došlo do oštećenja tretiranih površina. Može se upotrebljavati sa sve tri dodatne vrste drški.

Šifra Opis
H460 104 SILIKONSKI BRISAČ STAKLA 45 CM

TELESKOPSKA ČETKA TRUCK-WASH

Drška u aluminiju promjera 3 cm sa teleskopskim načinom određivanja dužine od 140-240 cm. Hvat drške je gumiran radi boljeg i sigurnijeg držanja, odnosno korištenja same četke. Spajanje na cijev za vodu putem brzog spoja. Opremljana ventilom za mlaz vode – on/off. Hidročetka (28x14cm) sa zaštitom od udaraca i ogrebotina u mekanoj gumi.

Šifra Opis
H460 130 TELESKOPSKA ČETKA TRUCK-WASH

FLEKSIBILNA CIJEV ZA HLADNJAKE

Primjena: vrlo fleksibilna i izdržljiva cijev za rashladne sustave na vozilima koja omogućuje jednostavnu montažu. Primjenjiva na svim vozilima zbog prilagodljivog oblika, posebno za Fiat – Iveco.

Tehnički podaci: gumena cijev crne boje izdržljiva na visoke temperature, ojačana sa tekstilnim materijalom i ugrađenom metalnom spiralom, obložena je glatkom gumom sa spiralnim utorima, mrežastog otiska, izdržljiva na habanje i vremenske uvjete.
Cijev je brendirana Datacol.

Za detaljni pregled veličina preuzmite katalog u PDF formatu ovdje

Šifra Opis
P215 100 FLEKSIBILNA CIJEV ZA HLADNJAKE

REFLEKTIRAJUĆI PRSLUK ŽUTI

Prsluk od reflektirajuće tkanine sa florescentnim trakama, zatvaranje na velcro čičak. Mjere od M do XL

Šifra Opis
Q380 252 REFLEKTIRAJUĆI PRSLUK ŽUTI

SKLOPIVA PROTUISKREĆA PVC LOPATA

Sklopiva protuiskreća PVC lopata od fiberglasa – D 97 cm (50 cm sklopljena) x Š 23 cm

Šifra Opis
F872 800 SKLOPIVA PROTUISKREĆA PVC LOPATA

DATACLEAN MIRISNE SALVETE

Salvete Dataclean uklanjaju sa ruku čak i onu najžilaviju nečistoću nježno bez upotrebe vode ostavljajući na rukama ugodan miris agruma. Grublja strana namijenjena je odstranjivanju jačih nečistoća a glatka za nježniju primjenu. To su abrazivne salvete sa biljnim otapalima koje ne oštećuju kožu.

Karakteristike kemijske/fizičke:

90 salveta dimenzija 26X31 cm

Mogu se koristiti svuda i tamo gdje nema vode

Imaju veliku moć čišćenja i odmašćivanja

Dermatološki testirane

Narančaste boje sa mirisom naranđe

Bez parabena

Područja upotrebe: Salvete Dataclean koriste se u mehaničkoj industriji, građevinarstvu, vodoinstalaterstvu, poljoprivredi i svuda gdje postoji potreba za čišćenjem ruku od masti, ulja, ljepila, katrama, mulja, bitumena, svježe boje i mrlja od trave. Upotrebljavaju se isto tako za čišćenje fotokopirnih aparata, faxeva, kompjutora, unutrašnjosti automobila, felgi, industrijskih strojeva, alata, mehaničkih dijelova itd.


Šifra Opis Zapremnina
Z352 205 Dataclean mirisne salvete 90kom

Podijelite ovaj članak